duminică, 4 septembrie 2011

Piept de pui a' la Ana







Persista caldura,asa ca nu stau prea mult langa aragaz!
Pregatesc ceva simplu,facut ad-hoc!

Ingrediente:
400 g piept pui
1-2 rosii mici sau 1 rosie mare
1 ardei iute mai mic
200 g ciuperci
100 ml ulei;
marar verde
delikat,piper macinat
cimbru,tarhon
2-3 linguri vin alb

Preparare:
Se taie pieptul bucati potrivite si se caleste usor in ulei.
Cand pieptul incepe sa se albeasca,se pun ciupercile si ardeiul iute,taiat felii si se calesc cam 5 minute.
Se stinge cu vin.
Se fierbe pana scade vinul si se pune rosia taiata bucati.
Se da gust si se condimenteaza.
Rosia nu trebuie sa se inmoaie.
Se presara marar verde si se serveste cu mamaliga (eu am facut niste cosulete din mamaliga!)
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: