joi, 21 februarie 2013

Pui cu lamaie






Ingrediente:

600 g piept de pui fara os
doua lamai
2 catei de usturoi
6 cartofi mari
50 ml ulei
100 ml apa plata
100 ml vin alb
sare
piper macinat
rozmarin uscat

Pregatire:

Curatam cartofii de coaja,ii spalam bine,apoi ii taiem cubulete.
Pieptul de pui il taiem cubulete,usturoiul il pisam,iar lamaile le taiem felii.
Intr-o tava potrivita,asezam cartofii,carnea de pui si feliile de lamai,adaugam uleiul, apa si vinul,presaram deasupra sare,piper macinat si rozmarin.
Dam la cuptor cca 40 de minute,stropind din cand in cand cartofii si carnea cu sosul din tava,la nevoie mai adaugam apa.
Dupa coacere se aseaza puiul si cartofii pe un platou si servim cald.
Savurati cu placere!


Niciun comentariu: