vineri, 14 decembrie 2012

Salata de fasole rosie






Ingrediente:

240 g fasole rosie Bonduelle
140 g porumb dulce Bonduelle
o ceapa rosie
5-6 frunze menta
doua linguri ulei masline
o lingura zeama de lamaie
sare
piper rosu
2-3 felii de lamaie taiate in sferturi

Pregatire:

Am folosit conserve Bonduelle ,legumele sunt fara conservanti !
Porumbul si fasolea se scot din conserva,se clatesc sub jet de apa rece,apoi se amesteca intr-un bol.
Ceapa curatata de foi si spalata bine se taie julienne si se adauga peste fasole si porumb.
Dam gust cu sare si piper rosu macinat,stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie,apoi amestecam lejer cu o lingura.
Servim salata in boluri ,langa feliute de lamaie si presarata cu menta taiata fin .
Savurati cu placere si Craciun Fericit alaturi de Bonduelle !


Niciun comentariu: