185 g ton bucati (conserva)
2 oua fierte
2 ardei capia
4 rosii
sare si piper macinat dupa gust
2 linguri ulei
o lingura zeama de lamaie
200 g paste
1/2 lingurita oregano uscat
o legatura patrunjel verde
Pregatire :
Pastele se fierb al dente in apa clocotita si sare,cca 7-8 minute,apoi se strecoara si se stropesc cu ulei.
Ouale ,rosiile si ardeii curatati se taie felii.
Tonul se scoate din conserva si se lasa la scurs.
Intr-un bol amestecam lejer pastele ,tonul ,feliile de ardei si rosii,dam gust cu sare si piper macinat.
Se imparte salata in boluri ,apoi se orneaza cu felii de ou,se stropeste cu zeama de lamaie si se presara oregano si patrunjel verde tocat marunt.
Simpla,dar satioasa!
Savurati cu placere!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu