joi, 10 ianuarie 2013

Ciorbă de fasole verde





Ingrediente:

300 g fasole verde Bonduelle
o rosie
un ardei gras
doua fire ceapa verde
un morcov
200 g smântână
doua ouă
300 ml borş acru
1 litru apa plata
50 ml ulei
sare
mărar şi pătrunjel

Pregatire:

Clocotim apa si uleiul,adaugam fasolea verde Bonduelle , apoi morcovul,ceapa si ardeiul gras (toate tăiate marunt) şi se fierb 15 minute.
Se adaugă roşia, curăţata de pieliţă şi taiata cubulete si borşul.
Dam gust cu sare,iar dupa 10 minute de fierbere se adaugă ouăle bătute cu smântâna.
 Lasam sa fiarba încă 2-3 minute, fără să clocotească,apoi presaram deasupra verdeaţă taiata fin si servim cu smântână din belsug.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: