luni, 17 octombrie 2011

Paste cu ton





In familia mea ,fiind mari consumatori ai pastelor,nu trec doua zile fara a pregati un fel de mancare sau dulce cu paste !
Am pregatit ceva usor si care este si foarte satios!

Ingrediente:
300 g paste
200 g ton conserva
200 g rosii in bulion
100 g fasole verde
50 ml ulei
piper macinat
tarhon
usturoi
sare.

Preparare:
Pastele se fierb 7-8 minute,se scurg,fasolea se opareste 2-3 minute,apoi se pune intr-un bol cu apa si gheata1 minute,ca sa-si pastreze culoarea.
Tonul se scoate din conserva si scurge de ulei.
Stropim pastele cu putin ulei si le amastecam cu tonul si fasolea verde.
Adaugam dupa gust sare si piper macinat,tarhon uscat si usturoiul taiat marunt.
Rosiile le scurgem de sucul lor si le calim putin in ulei.
Intr-un bol asezam pastele,fasolea,tonul si rosiile,amestecam lejer.
Se servesc calde sau reci.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: