Ingrediente:
aluat:
300 g faina
1 ou
100 ml lapte
75 ml ulei masline
un cub mic de drojdie proaspata
un praf de sare
2 carnati cabanosi
150 g salam victoria
200 g branza de capra
1 ardei gras verde
1 ardei iute rosu
2 fire ceapa verde
100 g masline feliate
4 oua
150 ml sos Tomato Ketchup Heinz
frunze de busuioc proaspat
Pregatire:
Din faina,ou,lapte,drojdie,ulei si un praf de sare ,omogenizate si framantate 10 minute formam un aluat. Lasam sa dospeasca 15 minute,apoi intindem o foaie rotunda sau patrata in functie de forma tavii de copt. Inainte de intindere,tava se unge cu putin ulei.
- Ouale se bat bine,iar legumele si mezelurile se taie felii.
- Branza se rade sau se rupe usor cu mana,iar ardeiului iute ii eliminam semintele,apoi il taiem felii.
- Ungem foaia de aluat cu o parte din sosul Tomato Ketchup Heinz,peste sos adaugam mezelurile si legumele,iar deasupra lor turnam ouale ,ardeiul iute si maslinele.
- Pizza se introduce in cuptorul preincalzit si se coace 30 de minute.
- Dupa coacere ,pizza se taie in 8 parti egale si se orneaza cu restul de sos Tomato Ketchup Heinz si frunze de busuioc proaspat.
- Savurati cu placere !
2 comentarii:
Arata foarte bine!! Plina de culoare si, fara niciun dubiu, de savoare!
multumesc Corina !
Trimiteți un comentariu