miercuri, 12 septembrie 2012

Pizza Heinz






Ingrediente:

aluat:
300 g faina
1 ou
100 ml lapte
75 ml ulei masline
un cub mic de drojdie proaspata 
un praf de sare

2 carnati cabanosi
150 g salam victoria
200 g branza de capra 
1 ardei gras verde
1 ardei iute rosu
2 fire ceapa verde
100 g masline feliate
4 oua
150 ml sos Tomato Ketchup Heinz
frunze de busuioc proaspat

Pregatire:

Din faina,ou,lapte,drojdie,ulei si un praf de sare ,omogenizate si framantate 10 minute formam un aluat. Lasam sa dospeasca 15 minute,apoi intindem o foaie rotunda sau patrata in functie de forma tavii de copt. Inainte de intindere,tava se unge cu putin ulei.
  • Ouale se bat bine,iar legumele si mezelurile se taie felii.
  • Branza se rade sau se rupe usor cu mana,iar ardeiului iute ii eliminam semintele,apoi il taiem felii.
  • Ungem foaia de aluat cu o parte din sosul Tomato Ketchup Heinz,peste sos adaugam mezelurile si legumele,iar deasupra lor turnam ouale ,ardeiul iute si maslinele.
  • Pizza se introduce in cuptorul preincalzit si se coace 30 de minute.
  • Dupa coacere ,pizza se taie in 8 parti egale si se orneaza cu restul de sos Tomato Ketchup Heinz si frunze de busuioc proaspat. 
  • Savurati cu placere !




2 comentarii:

Corina La Baguette spunea...

Arata foarte bine!! Plina de culoare si, fara niciun dubiu, de savoare!

Carmen-Ana spunea...

multumesc Corina !