duminică, 25 septembrie 2011

Mancarica de rosii cu carne de pui







Astazi am avut pofta de o mancarica de rosii cu carnita de pui.
Cum aveam cateva pulpite de pui si aripi de pui,am zis sa e pacat sa le tin degeaba !

Ingrediente:
4 pulpe pui
4 aripi pui
1-2 cepe
100 ml ulei
200 ml apa plata
800 g rosii in bulion
2-3 catei usturoi
delikat
tarhon
piper macinat,boia
1 leg marar verde

Preparare:
Pulpele spalate si scurse,se taie in jumatate si rezulta 8 bucati.
Se prajesc bine in ulei si pulpele si aripile.Se scot si se scurg,intr-o sita.
Ceapa taiata se caleste in uleiul in care s-au prajit bucatile de pui.
Se stinge cu apa.
Adaugam rosiile in bulion si bucatile de carne.
Se da gust cu delikat si se condimenteaza.
Se adauga si usturoiul zdrobit.
Se fierbe 20 minute.
Se serveste cald cu marar verde taiat marunt.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: