marți, 6 decembrie 2011

Pui la gratar cu orez, ou si mazare





Mi-am zis,sa incerc o reteta noua si am pus-o in aplicare!
Bineinteles, ce-a iesit a fost garnitura unor fripturi la gratar !

Ingrediente:
800 g piept pui fara os
200 g mazare fina verde Casa Taraneasca
200 g orez
3 oua
100 ml ulei fl.soarelui
tarhon uscat
sare
patrunjel verde si cateva feliute morcov pentru decor

Mod de preparare:
Mazarea se fierbe 10 - 15 minute.
Orezul se spala in cateva ape si se pune la fiert in apa ,3 : 1 ,la o parte orez adaugam 3 parti apa. Se fierbe la foc mic.
Cand s-a inforit bobul de orez,se adauga ouale si se amesteca pana se incheaga albusul.
Apoi adaugam si mazarea si daam gust cu sare si tarhon.
Se orneaza cu cateva felii de morcov fiert si patrunjel verde taiat fin.
Se serveste cu gratar de pui.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: