miercuri, 12 decembrie 2012

Spaghete cu spanac







Ingrediente:

400 g de spaghete
400 g spanac congelat Bonduelle
4 linguri ulei de măsline
o ceapa mica
2-3 căţei de usturoi, taiaţi marunt
un ardei iute rosu
100 ml apa plata
sare
oregano

Pregatire:

Intr-o oala cu apa fierbinte si o lingurita de sare se fierb spaghetele 7-8 minute,trebuie sa ramana al dente.
Cat timp se fierb spaghetele,se încinge uşor uleiul intr-o tigaie şi se calesc cca 2-3 minute ceapa taiata marunt si usturoiul.
Adaugam spanacul congelat si apa,se lăsă să clocotească 5-6 minute, apoi se adauga ardeiul iute taiat felii si spaghetele dupa ce au fost scurse de apa , se amesteca lejer sau se scutura mai simplu tigaia.
Spaghetele se servesc calde,stropite cu ulei de măsline si presarate cu oregano.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: