joi, 10 octombrie 2013

Penne gratinate







 

Ingrediente: 
200 g penne
150-200 g sunculita
3 fire ceapa verde
150 cascaval
200 g rosii cuburi (conserva)
2 linguri pesmet alb
2 linguri ulei masline
un cub de unt
sare si piper macinat dupa gust
verdeata

Pregatire:
In apa clocotita cu sare fierbem pennele,timp de 6 minute,apoi le scurgem de apa.
Dintr-un cub de unt,o lingura de faina ,100 ml lapte pregatim un sos Bechamel.
Ungem un vas de copt cu putin ulei si radem o parte din cascaval,pe care il intindem pe fundul vasului.
Asezam un strat de penne,un strat de sunculita rumenita intr-o lingura de ulei,rosiile cuburi,ceapa verde taiata ,stropim cu sos Bechamel si radem restul cascavalului.
Deasupra presaram pesmet si introducem vasul la cuptor 20 de minute.
Dupa ce am scos vasul din cuptor presaram verdeata tocata marunt,apoi servim cald.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: