Caldura mare in Bucuresti ,
Fug de-mi storc
Imi ocup locul in fata calculatorului si-mi deschid emailul ,
Cu timpul castigat in fiecare saptamana (circa 1,5 ore) daca as prepara sucuri/smoothies/milkshake cu aparatele Philips l-as dedica crosetarii mileurilor macramé,o mare pasiune de-a mea,pe care
Gasesc prin congelator si o punguta cu fructe de padure si pana apune soarele, trec la treaba !
Ingrediente:
300 g fructe de padure
200 ml lapte rece
miere
o portocala
sorbet de lime
frunze de menta proaspata
Pregatire:
Sorbet:
Am stors
Am lasat siropul sa se raceasca ,i-am adaugat o lingura cu coaja rasa de lime si l-am turnat intr-o caserola pe care am introdus-o in congelator cca 4 ore ,din ora in ora am deranjat sorbetul ,sa nu si-o ia in cap si sa faca ace de gheata .
Milkshake:
Portocala am stors-o manual ,parca am mai zis ca mi-ar prinde bine un storcator Philips ?
Am oprit cateva fructe de padure pentru decor,iar restul le-am pasat pana am obtinut un piure,am turnat peste piure ,laptele ,sucul de portocala si am indulcit cu 3 linguri de miere .
Am turnat in pahare si pe mijlocul fiecarui pahar am pus cate o lingura mare de sorbet ,am decorat cu fructele de padure oprite ,coaja de lime si frunze de menta.
Savurati cu placere !
2 comentarii:
foarte gustos!
Delicios arata! Cu siguranta munca era mult mai usoara cu ajutorul unui storcator :P
Trimiteți un comentariu