duminică, 6 octombrie 2013

Paste Carbonara






Credeam ca este o reteta complicata,dar dupa ce am pregatit-o,am realizat ca timpul de fierbere al pastelor a durat mai mult decat reteta in sine .
Si cum se spune ca reteta originala a fost pregatita cu penne,asa am ales s-o pregatesc si eu.

Ingrediente:
200 g penne rigate
200 g sunculita taraneasca
150 g cascaval (parmezan )
3 linguri ulei de masline
1 galbenus de ou
100 ml smantana pt gatit
sare si piper macinat dupa gust

Pregatire:
Pennele se fierb al dente in apa clocotita si putina sare 7 minute,apoi se scurg de apa.
Taiem sunculita subtire si o rumenim in ulei,adaugam pennele fierte si amestecam lejer.
Separat omogenizam galbenusul de ou cu smantana pentru gatit si turnam peste pennele calde.
Scuturam usor tigaia pentru ca sosul sa intre in penne.
Dam gust cu sare si piper macinat ,iar la final radem cascaval deasupra si gata .
Servim cald .
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: