marți, 8 ianuarie 2013

Minitarte cu fasole verde





Ingrediente:

400 g aluat foietaj
300 g fasole verde Bonduelle
300 g carne curcan tocata
o ceapa
un ou
doua linguri ulei
piper macinat
sare
oregano uscat

Pregatire:

Calim carnea tocata in putin ulei,adaugam ceapa taiata marunt,dam gust cu sare si piper macinat si lasam pe foc 10 minute.
Fasolea se fierbe 10 minute,trebuie sa ramana crocanta,apoi se scurge de apa.
Aluatul foietaj il decupam dupa formele de minitarte,avand grija sa decupam si fasii de aluat ,pe care le vom aseza deasupra tartelor.
Ungem fiecare forma cu putin ulei,intindem aluatul,asezam umplutura de carne,apoi cate o lingura de fasole verde ,iar deasupra intindem un grilaj de aluat.
Ungem fiecare minitarta cu putin ou batut si presaram deasupra oregano uscat.
Intr-o tava asezam formele si coacem 10 minute,pana se rumenesc frumos deasupra.
Un aperitiv care poate fi servit rece cat si cald.
Savurati cu placre!

Un comentariu:

adnia spunea...

nu m-as fi gandit la combinatia asta! e minunata!