sâmbătă, 9 februarie 2013

Mazare cu pui







Ingrediente:

400 g mazare congelata Bonduelle
6 ciocanele de pui
o ceapa
2 catei de usturoi
sare
piper macinat
o lingura faina
o lingura pasta de tomate sau 300 g rosii pasate
50 ml ulei
200 ml apa plata
marar /oregano

Pregatire:

Intr-o craticioara, calim in ulei ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit bine.
Cand ceapa devine sticloasa,adaugam pasta de tomate si calim 2 minute,apoi stingem cu apa, adaugam mazarea congelata ( in punga sunt si cubulete de morcovi )  si dam gust cu sare si piper.
Separat rumenim usor ciocanelele de pui,date prin faina,apoi le asezam deasupra mancarii si dam craticioara la cuptor cca 20 de minute.
Faina cu care au fost date ciocanelele,va ingrosa usor sosul.
In momentul servirii,presaram deasupra marar verde /oregano tocat marunt.
Savurati cu placere!

Un comentariu:

adnia spunea...

si eu ador mazarea, desi in copilarie n-o suportam nici in poza!