marți, 9 aprilie 2013

Pui cu cafea

                           
                                      




                                        O reteta inedita !

Ingrediente:

4 pulpe de pui
200 ml cafea espresso Domingo
o lingurita zahar brun
doua linguri ulei de măsline
3 linguri cu sos de soia
3 linguri cu bullion
o lamaie
sare
piper macinat

Pregatire:

Preparam cafeaua espresso cu ajutorul espressorului moka traditional italienesc Coloranda de la VeraCaffe.ro.
Pulpele spalate si zvantate se taie fiecare in doua bucati.
Intr-o craticioara punem la fiert soia,zaharul brun,uleiul,bulionul ,zeama si coaja de la lamaie,cafeaua espresso ,dam gust cu sare si piper.
Lasam sosul pe foc pana scade la jumatate ,apoi il lasăm să se răcorească.
Punem pulpele condimentate in sos și lasăm la marinat cca 30 de minute.
Scoatem pulpele din craticioara si le asezam intr-o tava potrivita,turnam sosul de cafea peste ele,si lasăm la cuptor o oră.
Servim pulpele de pui stropite cu sosul de cafea.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: