vineri, 9 martie 2012

Papiote din piept de pui si sunculita cu mazare sote






Ingrediente:
400 g mazare fina verde congelata

500 g piept pui dezosat
200 g sunculita taraneasca
 50 ml ulei masline
delikat
piper macinat
patrunjel verde

Preparare:
Pieptul de pui se taie in felii .
Feliile de sunculita trebuie sa fie mai lungi si mai late decat fasiile de pui.
Se presara cu delikat si piper fiecare fasie de piept,se stropesc cu putin ulei ,apoi se aseaza pe mjilocul fiecarei felii de sunculita.
Se ruleaza si se prind cu scobitori,vor arata ca niste papiote !
Intr-o tavita cu 2-3 linguri de apa se aseaza papiotele si le tinem la cuptor cam 20 minute,pana se rumenesc.
Intre timp fierbem mazarea 10 minute,
In general ,oricare ar fi gramajul legumelor de la Casa Taraneasca utilizata la gatit,fierb foarte repede si-si mentin culoarea verde!
Intr-o craticioara cu putin ulei, sotam usor mazarea (scursa de apa) si adaugam patrunjelul taiat marunt.
Se servesc papiotele pe un pat de mazare sote.
Savurati cu placere !



Niciun comentariu: