duminică, 13 mai 2012

Un vis frumos cu Pyroflam !


Cumparaturile le fac in Real Hipermarket Vitan , pentru ca preturile si promotiile sunt avantajoase,marfurile proaspete ,iar conduita angajatilor in fata clientilor este ireprosabila.
Tot din luna februarie 2012, ma intampina frumos asezate vasele vitroceramice din  gama Pyroflam  ce au o promotie fantastica!





Le putem achizitiona acumuland puncte bonus si lipindu-le pe talonul promotional primit la casele de marcat.Cand am acumulat 10 puncte bonus putem cumpara oricare vas de gatit Pyroflam®  beneficiind de CIREASA DE PE TORT  50% discount !
 Punctele bonus se acorda in perioada 16.02 - 20.06.2012, iar produsele cu discount se pot achizitiona pana la 04.07.2012.
Cum sa nu fiu incantata de produsele oferite de Pyroflam®  ?
 Gama Pyroflam este dezvoltata si produsa de compania franceza Arc International,recunoscuta in intreaga lume datorita varietatii produselor lor pentru uz casnic si gastronomic !
Vasele Pyroflam sunt recunoscute in mod special pentru versatilitatea utilizarii si nu au un aspect similar cu cratitele si tigaile obisnuite folosite in bucatarie,sunt foarte usor de curatat datorita materialului special din care sunt produse!
Produsele Pyroflam® din vitroceramica sunt garantate  ca in uzul casnic zilnic sa isi pastreze forma (intre -40°C si +800°C) si sa tolereze fluctuatii de temperatura (pana la 450°C) timp de 25 de ani  de la data achizitionarii.
Partile transparente din sticla borosilicat au garantie de 10 ani in conditiile folosirii zilnice in mediul casnic (intre -40°C si +300°C si cu puternice fluctuatii de temperatura pana la 220°C).
Vasele Pyroflam sunt exceptionale prin faptul ca le poti pune in cuptor, pe aragaz, la microunde,la fel de bine pot sta in masina de spalat vase, in frigider, chiar si in congelator!

                      sursa foto:  real-hypermarket.ro/pyroflam/gama-pyroflam






Poti chiar sa le aduci la masa si sa servesti invitatii direct din ele!


Trebuie retinut :

Pyroflam® poate fi folosit pe/in orice produse electrocasnice de bucatarie (cu exceptia celor cu inductie)
Pyroflam® nu se ciobeste, zgarie sau deformeaza
Pyroflam® nu se pateaza si nu retine mirosuri
Pyroflam® isi pastreaza aspectul de nou
Pyroflam® arata bine pe orice masa si la orice ocazie
Permite urmarirea stadiului de gatire
Dovada a calitatii
Datorita rezistentei termice unice, produsele Pyroflam® pot fi utilizate direct pe o sursa de caldura:
- plita cu gaz
- plita vitro-ceramica sau cu halogen
- plita electrica


Produsele Pyroflam® au o rezistenta termica unica:

- Sunt ideale pentru gatitul cu o singura cratita: Incepeti sa preparati reteta pe plita intr-un vas Pyroflam® -> transferati vasul direct in cuptor -> plasati-l pe masa si serviti mancarea -> pastrati mancarea ramasa in vasul Pyroflam®, in frigider sau congelator sau il puteti lua din congelator si imediat incalzi in cuptorul normal, cu microunde sau pe aragaz.

Pentru ca sunt blogger ,vreau sa demonstrez ce pot în bucătărie și pe blog in competitia "Bucatar real ", primul concurs de blogging organizat de real - Hypermarket !
Vreau sa fiu unul dintre cei mai pricepuți 45 bloggeri-bucătari dintre participanții Bucătar real !
Un vis frumos si-a facut loc in mintea mea, pregatirea unui Gulyas de vita in caserola ovala 3.5L ,marca Pyroflam :





Ingrediente:

1,500 g carne de vita
4 cepe
5 ardei kapia
2 ardei iuti
400 g rosii in bulion
150 g ciuperci
100 ml ulei de masline
400 ml apa plata
2 linguri de boia dulce
1 lingurita boia paprika
1 lingura chimen seminte
1 lingura delikat
1 leg patrunjel verde
400 g paste

Pregatire:

Ardeii kapia se coc si se curata de coji si cotoare.
Rosiile se taie cubulete,iar ardeii iuti si ardeii copti se taie felii.
Carnea se taie bucati potrivite,iar ceapa se curata si se taie nu prea marunt.
Punem carnea in caserola ovala si se caleste in ulei de masline ,se adauga peste ea ,ceapa si ciupercile.
Se fierb impreuna 25 minute cu capacul pus deasupra.
Putem supraveghea stadiul fierberii datorita capacului transparent,adaugam ardeii copti si ardeii iuti si fierbem 10 minute,timp suficient ca aromele sa se intrepatrunda.
Adaugam boiaua paprika,boiaua dulce,semintele de chimen si apa,lasam sa fiarba impreuna 30 minute.
Adaugam rosiile in bulion si delikatul dupa gust,iar apoi introducem caserola ovala in cuptor pentru 25 de minute.
In acest timp pastele se fierb,se scurg si se calesc cu 2 linguri cu ulei de masline,se presara cu seminte de chimen macinate si se tin la cald pana in momentul servirii.
Se scoate gulyasul de la cuptor ,se presara cu patrunjel verde taiat fin ,iar pastele calde sunt aranjate pe un platou.
Caserola ovala cu gulyas va fi servita la masa alaturi de platoul cald cu paste,mesenii servindu-se dupa pofta!
Savurati cu placere!

Va astept pentru feedback in 2037 !



Daca sunteti blogger si doriti sa participati la competitie ,intrati aici si veti obtine toate informatiile!
Mult succes!


Un comentariu:

Mirela spunea...

Arata foarte bine!!!!!!!!