sâmbătă, 18 august 2012

Ostropel de pui






Ingrediente:

8 ciocanele de pui
800 g rosii intregi ( conserva ) 
3 ardei capia rosii
5 catei usturoi
o lingurita Friptura de pui Amestec condimente Kotanyi
10 boabe de piper rosu
100 ml ulei
250 ml apa plata
o frunza de dafin
doua fire ceapa verde
oregano frunze
sare

Pregatire:

Coacem rosiile si ardeii capia ,apoi le eliminam coaja si cotorul.
Rosiile si ardeii copti se paseaza cu furculita.
Ciocanelele se presara cu condimente Kotanyi si se freaca usor.
Intr-o craticioara , se incinge uleiul si se rumenesc ciocanelele,cate 5 minute pe fiecare parte.
Dupa ce s-au rumenit,adaugam rosiile si ardeii ,frunza de dafin,piperul rosu ,se da gust cu sare.
Adaugam apa plata si lasam pe foc 30 de minute.
Cu 5 minute inainte sa oprim focul,adaugam oregano si usturoiul zdrobit.
Pentru un pic de culoare si gust,taiem doar partea verde de la doua fire de ceapa verde si presaram peste ostropel.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: