miercuri, 26 septembrie 2012

Supa de pui cu fidea

 




O supica cu carne de pui e binevenita !

Ingrediente:

5-6 aripi de pui sau un piept de pui
o ceapa
1/2 telina
un morcov
o radacina de patrunjel
doua rotocoale fidea cu ou
sare
piper macinat
marar verde
2 litri apa plata
50 ml ulei

Pregatire:

Legumele le curatam de coaja si le spalam bine,apoi le taiem felii sa cubulete ,dupa pofta.
 Carnea spalata bine,se pune la fiert in 2 litri de apa.
Cu spumiera curatam spuma formata ,de cate ori este necesar.
Cand carnea este aproape fiarta ,adaugam uleiul,legumele si lasam sa fiarba pana s-au inmuiat.
Dam gust cu sare si optional adaugam piper,apoi adaugam fideaua si oprim focul.
Amestecam usor in oala ,pentru ca fideaua sa se imprastie prin supa si scoatem carnea din supa si o scoatem de os,in cazul aripioarelor sau o taiem cubulete, in cazul pieptului de pui.
Introducem carnea in supa si adaugam mararul verde taiat fin.
Savurati cu placere!

Niciun comentariu: