sâmbătă, 20 iulie 2013
Tocanita de ciuperci croata
Am pregatit o tocanita croata de ciuperci cu bacon :
Gulaš od gljiva
Ingrediente
400 g ciuperci champignon (conserva SunFood )
100 g bacon afumat
o ceapa
un morcov
100 ml smantana pentru gatit
doi catei usturoi
1/2 lingurita amidon
piper macinat
o frunza dafin
maghiran
Vegeta Podravka
3 linguri ulei
patrunjel
Pregatire:
Ciupercile si morcovul se curata si se taie felii,baconul se taie bastonase,iar ceapa se taie marunt.
Rumenim usor in ulei baconul,adaugam ceapa si morcovul felii ,apoi ciupercile si frunza de dafin.
Stingem cu o cana de apa si lasam sa fiarba,pana se inmoaie morcovul.
Dam gust cu Vegeta Podravka,piper,maghiran si usturoiul pisat,daca este cazul mai adaugam apa calda.
Dizolvam amidonul in doua linguri de apa ,amestecam cu smantana,apoi turnam peste ciuperci.
Lasam sa dea in 2-3 clocote si adaugam verdeata tocata fin.
Se serveste cu galuste de cartofi.
Savurati cu placere!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu